Schrijvers springen!

Natuurlijk wil jij je favoriete schrijver zien koorddansen of freerunnen of van de tien-meter-plank in het zwembad zien springen.
Ik heb goed nieuws voor je. Dat KAN.
Op 23 april is de allerallereerste Kinderboekwinkeldag, en schrijvers uit het hele land gaan dan naar een kinderboekwinkel bij hen in de buurt om jou te ontmoeten.
Woon jij in Amersfoort en heb je ’s middags vrij? Kom dan tussen 2 en 4 uur naar boekhandel Speelboek, want daar zijn Betty Sluyzer en Wieke van Oordt (de marathonlopende schrijfster van Truth or dare, niet zoenen en Kidsfactor!) en ik, en er is van alles te doen. We gaan koorddansen, jongleren, goochelen, zingen, handtekeningen uitdelen, voorlezen, je kunt knutselen, spekkies eten, met ons op de foto of meedoen aan een quiz, er zijn boekenleggers en brugklaskaarten, en voor de eerste 20 personen is er een poster van Kampioen mét handtekening van Olivier van de Voort (de hoofdpersoon van Kampioen).

Uiteraard kun je ook de nieuwste juf fiep kopen. Of love you, miss you. image (2)Zet ik er speciaal voor jou een handtekening in. Tot morgen!!

image_9_38735

Delen: