Schrijver Ontsnapt Ternauwernood Aan Rampzalig Ongeluk en Filmt Het Zelf!

Vanaf volgende week ben ik Schoolschrijver op GBS de Lichtbron in Hoogezand en op CBS de Zonnewijzer in Siddeburen. Ik heb er zin in, maar die arme kinderen hebben natuurlijk geen idee met wie ze te maken krijgen. Daarom heb ik even een filmpje gemaakt om mezelf voor te stellen. Mijn excuses voor de verticale filmwijze die me, zo verzekerde mij filmmaker Sietse van der Molen (bekijk zijn geweldige documentaire Duizend Procent hier) op strafpunten komt te staan. Het was lastig om mijn iPhone op de juiste hoogte te zetten (met precies de goede hoeveelheid boekenleggers eronder) én te vermijden dat hij zou wegglijden. Als je bedenkt dat ik daarna ternauwernood ontsnapte aan een noodlottig ongeval – bezweken onder mijn eigen boeken – dan vergeef je me alles. Zelfs het slechte geluid.

Delen: