drielingfotoshoot

Ze moesten in Hilversum zijn. In het gebouw van de EO. Voor een fotoshoot voor het kerstnummer van EO Visie. Na langdurig beraad (Hé. Hilversum ligt niet naast de deur! En niet iedereen springt blij op en neer bij de gedachte aan een fotoshoot) besloten mijn drielingzoons mee te werken. Ik beloofde ze te brengen. Ik had wel een beetje spijt toen we onderweg waren, want het was een afschuwelijke rit in het donker, met harde wind en regen en ik zag bijna niks, en als je een vrachtwagen inhaalde kreeg je klappen met water in je gezicht en zag je nog minder. Maar we haalden Hilversum. En in het EO-gebouw lagen kapotte kerstballen op de vloer van de vorige drieling, er waren kerstkransjes en we ontdekten dat de fotograaf die geweldige Ruben Timman was. Dus dat werd meteen heel gezellig.
Na afloop gingen we naar de Mc, en we namen allemaal een hap van Joëls nepkipburger, die zo goed smaakte dat we dachten dat er een fout gemaakt was en dat ze er per ongeluk echte kip in gestopt hadden, dus voor de zekerheid namen we nog maar een hap.
 
Gisteren lag de Visie op de mat. Wat ben ik toch trots. Die Visie, met maar liefst DRIE drielingen én prachtige kerstverhalen, kun je gratis aanvragen trouwens.
dit is níet een foto van Ruben Timman. Maar wel op z’n set!

Delen: